duo personal training

samen doelen behalen

Een doel stellen is vaak heel persoonlijk, door hierbij een partner te vinden met hetzelfde kun je samen focussen op dat doel en elkaar stimuleren. Een hele mooie manier om die extra motivatie te vinden om dat doel ook echt te bereiken. Wil je liever niet alleen trainen of vind je het gezellig om samen met je vriend of vriendin te trainen? Dan is Duo Personal Training iets voor jou.

Duo training is Personal Training voor twee personen. Met twee personen train je tegelijk onder begeleiding van een Personal Trainer. Zo maak je gebruik van alle voordelen en extra’s van Personal Training, maar dan voor twee personen. Bovendien is Duo Personal Training financieel aantrekkelijker. Maar de kracht zit ‘m er natuurlijk vooral in dat je elkaar kunt uitdagen en motiveren. De doelstelling wordt individueel aangepast op jouw situatie en vanuit daar maken we een trainingsprogramma op maat.

Duo Personal Training bestaat uit 12 trainingen die bijna altijd buiten in de natuur worden gegeven bij slecht weer gaan we naar binnen, en trainen we in de Personal Trainingsstudio van InShape. Naast het fanatiek samen sporten, wordt er ook gekeken naar je eet gewoonte en indien nodig maken we een plan om ook hier aan te werken. Om te weten of je resultaat boekt krijg je regelmatig een bodycheck.

start met een GRATIS

intake!

Zou jij graag Duo Personal Training willen? Vraag dan nu een intake gesprek aan.

FEEL FIT
NO MORE EXCUSES
it 's time to get in shape
NO MORE EXCUSES
Get ready for your
THE NEXT STEP IS YOURS
FEEL FIT
THE NEXT STEP IS YOURS