Mental Coaching

Omdat je hoofd ook training verdiend!

Wat leven we in een bizarre tijd. Een tijd waarin een goede fysieke maar ook mentale gezondheid belangrijker is dan ooit. Maar hoe zorg je voor een goede gezondheid?

Een goede gezondheid komt voort uit meerdere aspecten. Aspecten die voor niemand vreemd zijn maar toch kunnen ontbreken of uit balans kunnen zijn. Denk aan gezonde voeding, sociale contacten, werk/school of andere dagbesteding en beweging. Een disbalans kan zorgen voor mentale klachten. Je somber voelen, geen zin/puf hebben, een 'korter lontje', eetbuien. Zulke klachten kunnen dan weer lichamelijke klachten veroorzaken. Denk aan buik/darm klachten, vast zittende spieren, hoofdpijn. Het één versterkt het ander.

Met Mental coaching willen wij mensen helpen die weer in balans willen komen. Weer lekker in hun vel willen zitten. Onder begeleiding van een therapeut met ruime ervaring in de geestelijke gezondheidszorg kom je in beweging. Je gaat aan de hand van bewegen/sporten werken aan jou doel(en). Het bewegen wordt toegespitst op jou wensen en mogelijkheden. Tijdens het proces van Mental coaching wordt je niet alleen in beweging gezet, er wordt ook ingezoomd op de andere aspecten in je leven. De coach gaat het gesprek met je aan en geeft (indien gewenst) doelgerichte opdrachten en handvatten mee die kunnen bijdragen aan het behalen van je doel(en). We houden aan de hand van een evaluatie formulier je vooruit gang bij.

 

start met een GRATIS

intake!

Zou jij graag willen starten met Mental Coaching? Vraag dan nu een intake gesprek aan.

FEEL FIT
NO MORE EXCUSES
it 's time to get in shape
NO MORE EXCUSES
Get ready for your
THE NEXT STEP IS YOURS
FEEL FIT
THE NEXT STEP IS YOURS