small group training

Samen sporten op een gezellige en doeltreffende manier!

Vind je trainen belangrijk, maar de stap voor personal training iets te groot? Dan kan small group training de uitkomst zijn. Door te trainen met een kleine groep die gelijkwaardige doelen voor ogen hebben vind je steun aan elkaar en stimuleert dit je om te sporten. Daarnaast krijg je toch wat meer aandacht van een Personal Trainer dan bij een groepsles, de aandacht die je net nodig hebt om dat extra stapje te kunnen zetten. 

Bij de small group training train je samen in een klein groepje van 4 tot maximaal 6 personen. Je krijgt persoonlijke begeleiding van een Personal Trainer. Tijdens de Small Group trainingen wordt er hard getraind om een maximaal resultaat te behalen. Als Personal Trainer motiveer en stimuleren je om jouw persoonlijke doelen na te streven.

Samen met je groepje plannen we 12 trainingen. De groepen kunnen door de Personal Trainer samengesteld worden of je kunt zelf een groep aandragen. De trainingen worden over het algemeen buiten in de natuur gegeven. Bij slecht weer is er de mogelijkheid om binnen te trainen in de Personal Trainingsstudio van InShape.

Een optimaal resultaat behaal je sneller als je naast het fanatieke sporten ook rekening houdt met je voeding. Daarom bieden wij ook voedingsadvies aan.

De voordelen op een rij:

  • Groepstraining met 4 tot 6 personen
  • Gelijkwaardige doelstellingen binnen de small group
  • Persoonlijke begeleiding van een Personal Trainer
  • Zowel binnen als buiten mogelijkheden
  • Zowel individueel als in groepsverband aan te vragen

 

start met een GRATIS

intake!

Zou jij graag willen starten met Small Group Training? Vraag dan nu een intake gesprek aan.

FEEL FIT
NO MORE EXCUSES
it 's time to get in shape
NO MORE EXCUSES
Get ready for your
THE NEXT STEP IS YOURS
FEEL FIT
THE NEXT STEP IS YOURS