voedingsprogramma

Crieëer een gezond eetpatroon , dat bij je past en vol te  houden is!

 

Een van de belangrijkste onderdelen van gezond leven is niet enkel sporten, maar voeding. Elke dag opnieuw kies je zelf wat je jouw lichaam gunt om gezond en gelukkig door het leven te gaan. Diëten is slechts tijdelijk en zorgt voor het welbekende jojo effect.

Daarom biedt InShape een voedingsprogramma aan dat aangepast wordt op jouw persoonlijke situatie, genaamd Body Support. Of je nu wilt afvallen, op gewicht blijven of het maximale uit je training halen. Door een uitgekiend eetpatroon verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans. Body Support is absoluut geen dieet, het is een manier van opnieuw met voeding leren om te gaan.

Tijdens het programma kom je erachter wat jouw lichaam nodig heeft om je doel te bereiken, daarvoor heb je Daphne tot je beschikking als persoonlijke coach en een mobiele applicatie. Met de eet dagboekjes en de calorie checker is een eetschema volledig aan te passen, eten wordt weer leuk. Voer je eigen producten in bij de eetschema’s, leer en varieer zo naar eigen smaak.

Even voor de duidelijkheid: je gaat niet ‘op dieet’, je gaat leren wat eten doet en wat gezonde voeding is. Je laat voeding voor jou werken, door met de juiste hoeveelheden je verbranding op te voeren. Pas je voeding aan waar nodig is en geniet van eten zoals het bedoeld is. 

Ben je ook klaar voor verandering? En wil je hier niet alleen in staan? Ga dan samen met mij aan de slag voor die paar kilootjes minder. Aan de hand van grafieken kun je zien wat je vooruitgang is en hoe snel je vorderingen maakt.

start met een GRATIS

intake!

Zou jij graag willen starten met een voedingsprogramma? Vraag dan nu een intake gesprek aan.

FEEL FIT
NO MORE EXCUSES
it 's time to get in shape
NO MORE EXCUSES
Get ready for your
THE NEXT STEP IS YOURS
FEEL FIT
THE NEXT STEP IS YOURS