YOGA

Breng lichaam en geest in balans.

Ontspanning is een van de belangrijkste onderdelen voor het in balans houden van het lichaam. Yoga is een training gericht op het lichaam en de geest. En is daarbij zeker niet prestatiegericht, je hoeft er niet speciaal lenig voor te zijn, maar bevordert de soepelheid van het lichaam.

Elke yogales bestaat uit verschillende yogahoudingen. Alle houdingen hebben als doel je lichaam in balans te brengen en je beter te laten functioneren. Denk hierbij aan oefeningen gericht op o.a. de organen, de klieren, de gewrichten, het zenuwstelsel, de bloedvaten en natuurlijk het evenwicht.

Tijdens de yogahoudingen, rek, strek en span je allerlei spieren. De houdingen zorgen voor een verbeterde doorbloeding van het hele lichaam. De yogahoudingen (asana’s), ademtechnieken en ontspanningsoefeningen werken in yoga samen om bewust en diep te ontspannen. Van yoga krijg je meer energie en werkt door op het zenuwstelsel, waardoor het lichaam beter ontspant. Door yoga zul je je niet alleen lichamelijk fitter voelen, maar het kan je ook mentaal en emotioneel meer energie en ruimte geven. Als je vaker yoga uitoefent, zul je merken dat je lichaamshouding verbeterd, je jezelf soepeler voelt en je concentratievermogen toeneemt. Een absolute stress reliever. 

START MET

EEN GRATIS

PROEFLES!

Ben je nieuwsgierig en wil je yoga eens proberen? Geef je dan nu op voor een gratis proefles!

Bootcamp

Donderdag

19:00 - 20:00

Aanmelden

Ben je nieuw bij InShape?  Neem even contact op, dan ontvang je een advies op maat. Als je bent ingeschreven, kun je via de InShape app elke week inschrijven voor de boks training of andere lessen.

Locatie

Winterlocatie
Studio InShape 
John f. kennedystraat 3a 
5384 GA Heesch 

Zomerlocatie
Parkeerplaats Nistelrodeseweg
Nistelrodeseweg 69
5384 PM Heesch

FEEL FIT
NO MORE EXCUSES
it 's time to get in shape
NO MORE EXCUSES
Get ready for your
THE NEXT STEP IS YOURS
FEEL FIT
THE NEXT STEP IS YOURS